Tietoa puutarhasta

Puutarhatuote Hänninen on vuonna 1982 perustettu yritys. Yritystoiminnan aloitti Alpo Hänninen ja muutamaa vuotta myöhemmin myös Arja on tullut toimintaan mukaan. Vuonna 2017 mukaan saatiin uutta sukupolvea kun Mikko tuli kolmanneksi yrittäjäksi. Myös perheen muut lapset ovat nuorempana olleet apuna ja vuosien varrelle mahtuu myös monia kausityöntekijöitä. 

Viljelymme tapahtuu muovikatteisissa kasvihuoneissa, joita on viimeisimmän laajennuksen jälkeen hieman yli 2000 m2. Lämmitykseen käytämme lähialueelta saatavaa puuhaketta. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta voimme parhaiten vastata asiakkaidemme tarpeisiin ja jotta toimintamme olisi mahdollisimman vastuullista ja ekologisesti kestävää.

Toimintaamme on kuulunut alusta lähtien ryhmäkasvien viljely sekä erilaiset puutarha-alan palvelut kuten puiden leikkaukset ja pihatyöt. Viljelyvalikoimiin on yritetty saada monia uusia kasveja vaihtelevalla menestyksellä. Nykyään valikoimissamme on keväällä ryhmäkasvit sekä yrttien ja vihannesten taimet. Kesällä vihanneksia, kuten avomaankurkkua, munakoisoa, chilejä, paprikaa ym. Jouluksi viljelemme joulutähtiä ja myymme myös muita joulukukkia ja kukka-asetelmia.